Pääjuhlan harjoitusaikataulu

Pääjuhlan harjoitusaikataulu näkyy täältä.

Tilaantutustumisaika: A- ja B-taitotasoille on varattu oma tilaantutustumisaika; tämä on usein lapsiryhmille tärkeää, sillä Jäähallista on tehty teatterimainen tila. Itse harjoitustilanteen aikana rakennetaan valotilanteita ja pienille silmille on usein paljon nähtävää. Tutustumisella taataan pienimmille mahdollisuus kysyä tärkeimmät kysymykset mielen päältä ennen itse harjoituksen alkamista. Tilaan tutustutaan oman ohjaajan/huoltajan johdolla.

Koreografiaklinikka: Koreografit Jutta Wrangén ja Paula Kettu pitävät koreografiaklinikan perjantaina Jäähallilla. Klinikka on kysymyksiä varten; Paulalta ja Jutalta voi käydä tarkistamassa viimeiset kysymykset mielen päältä. Jutta päivystää klo 9.45-10.15 ja Paula klo 10.30-11.00.

Ohjaajapalaveri: Kaikille ryhmien ohjaajille tarkoitettu yhteinen palaveri lauantaiaamuna Jäähallilla klo 9.30-10.00. Tervetuloa tähän tärkeään tapaamiseen, vaikkei oma harjoitusvuoro olisikaan juuri tuolloin. (Samaan aikaan tilaan tutustuvat taitotaso A:n tanssijat huoltajineen.) 

Lisätiedot: pääjuhlan tuottaja Jaana Kari, jaana.kari@nuorisoseurat.fi; 050 4098 332

Huom. jäähalli on kesälläkin ulkoilmaa viileämpi paikka, joten lämmin pukeutuminen harjoituksiin on kaikille suotavaa. Varsinkin jalat ja nilkat voivat saada kylmää jäänpeittolevyjenkin alta, joten harjoituksissa pitkäpunttiset housut / säärystimet ovat kaikenikäisille oiva valinta.