Osallistumispaketit ja ilmoittautuminen

ILMOITTAUTUMINEN

Kalenoihin ilmoittaudutaan ryhmittäin. Ilmoittautuminen hoidetaan kekistetysti varausjärjestelmään. Varausjärjestelmän linkki julkaistaan tällä sivulla, kun ilmoittautuminen alkaa. Osallistumismaksut laskutetaan ryhmäkohtaisesti toukokuussa.

Ohjaaja tai ryhmän yhteyshenkilö kerää osallistujatiedot ryhmäläisiltä ja ilmoittaa ryhmän tiedot kerralla järjestelmään. Ilmoittautumisjärjestelmä aukeaa maaliskuun alkupäivinä (tarkentuu) ja sulkeutuu 7.4.2018 klo 23.50.

OSANOTTAJAPAKETIT

KALENAPAKETTI 135 €

Osallistujapaketti torstaista sunnuntaihin. Paketti sisältää tapahtumapassin, koulumajoituksen sekä ruokailut (yhteensä 6 lämmintä ruokaa: torstaina, perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina sekä aamupalat perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina). Tapahtumapassi sisältää vapaan pääsyn tilaisuuksiin ja työpajaan sekä tapaturmavakuutuksen.

KALENAPAKETTI ILMAN MAJOITUSTA JA AAMIAISIA 115 €

Paikallisille ryhmille ja muualla majoittuville. Tapahtumapassi sisältää vapaan pääsyn tilaisuuksiin ja työpajaan sekä tapaturmavakuutuksen.

KUPERKEIKKA-PAKETTI 25 €

Yhden päivän osallistujapaketti alle kouluikäisille. Paketti sisältää aterian päivän aikana, päivän ohjelman sekä tapaturmavakuutuksen. Päiväpassin voi ostaa sunnuntaille. Päiväpassit on tarkoitettu pääasiassa lähialueen alle kouluikäisten ryhmille, eikä siihen voi yhdistää majoitusta. Kuperkeikka-paketin voivat varata: 

  • Ryhmän mukana yhdeksi päiväksi saapuvat alle kouluikäiset sekä yhdeksi päiväksi saapuva ryhmän ohjaajaa
  • Tempoa Tenaviin -ryhmien ja Taaperot-ryhmien osallistujat. Paketti on lapsen ja aikuisen osallistumismaksu (eli lapsi+aikuinen=25 €). 
ALENNUKSET

11. osanottajapaketin saa puoleen hintaan samanhintaisesta paketista kuin muut varauksessa olevat paketit (esim. varauksessa 14 pakettia á 135 € = yksi paketti on 67,50 €)​.
Alle 3-vuotiaiden paketista tulee 50 % alennus ja alle 1-vuotiaiden paketti on maksuton (0 €).

Alennukset koskevat Kalenapaketteja - ei siis Kuperkeikka-pakettia.

UUTUUS: ILTAPALAT KOULULLA

Uutena asiana on osallistujille mahdollisuus Iltapalapakettiin: kolme iltapalaa (to, pe, la) tarjoiltuna majoituskoululla. Hinta 12 euroa/osallistuja. Paketti tilataan ennakkoon ilmoittautumisten yhteydessä. Iltapalapaketti on myynnissä vain kaikki kolme iltapalaa sisältävänä kokonaisuutena.