Osallistumispaketit ja ilmoittautuminen

ILMOITTAUTUMINEN

Kalenoihin ilmoittauduttiin ryhmittäin. Ilmoittautuminen ​tehtiin varausjärjestelmään. Osallistumismaksut laskutetaan ryhmäkohtaisesti toukokuussa.

Ohjaaja tai ryhmän yhteyshenkilö keräsi osallistujatiedot ryhmäläisiltä ja ilmoitti ryhmän tiedot kerralla järjestelmään. Ilmoittautumisjärjestelmä aukesi 4.3. ja sulkeutui 8.4.2019 klo 23.50. Peruutettaessa osanotto 6.5. jälkeen, tulee esittää lääkärintodistus, jotta maksun saa takaisin.

Mikäli ryhmään tulee muutoksia, lisäyksiä, täydennyksiä tai teillä on muuta kysyttävää osanottajien ilmoittautumisiin tai paketteihin liittyen, olettehan yhteydessä Sari Ortjuun Tampereen toimistolla, sari.ortju@nuorisoseurat.fi ja puh. 050 466 4565.

Ohjaajat: Tulosta tästä käyttöösi ilmoittautumislomake jaettavaksi ryhmäläisille (pdf) >>

OSANOTTAJAPAKETIT

KALENAPAKETTI 135 €

Osallistujapaketti torstaista sunnuntaihin. Paketti sisältää tapahtumapassin, koulumajoituksen sekä ruokailut (yhteensä 6 lämmintä ruokaa: torstaina, perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina sekä aamupalat perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina). Tapahtumapassi sisältää vapaan pääsyn tilaisuuksiin ja työpajaan sekä tapaturmavakuutuksen.

KALENAPAKETTI ILMAN MAJOITUSTA JA AAMIAISIA 115 €

Paikallisille ryhmille ja muualla majoittuville. Tapahtumapassi sisältää vapaan pääsyn tilaisuuksiin ja työpajaan sekä tapaturmavakuutuksen.

KUPERKEIKKA-PAKETTI 25 €

​Sunnuntaipäivän Kuperkeikka-paketti on alle kouluikäisille. Paketti sisältää aterian, ohjelman sekä tapaturmavakuutuksen. ​ Päiväpassit on tarkoitettu pääasiassa lähialueen alle kouluikäisten ryhmille, eikä siihen voi yhdistää majoitusta. Kuperkeikka-paketin voivat varata: 

  • Ryhmän mukana sunnuntaiksi saapuvat alle kouluikäiset sekä ryhmän ohjaajaa
  • Tempoa Tenaviin -ryhmien ja Taaperot-ryhmien osallistujat. Paketti on lapsen ja aikuisen osallistumismaksu (eli lapsi+aikuinen=25 €). 
ALENNUKSET

11. osanottajapaketin saa puoleen hintaan samanhintaisesta paketista kuin muut varauksessa olevat paketit (esim. varauksessa 14 pakettia á 135 € = yksi paketti on 67,50 €).
Alle 3-vuotiaiden paketista tulee 50 % alennus ja alle 1-vuotiaiden paketti on maksuton (0 €).

Alennukset koskevat Kalenapaketteja - ei siis Kuperkeikka-pakettia.

UUTUUS: ILTAPALAT KOULULLA

Uutena asiana on osallistujille mahdollisuus Iltapalapakettiin: kolme iltapalaa (to, pe, la) tarjoiltuna majoituskoululla. Hinta 12 euroa/osallistuja. Paketti tilataan ennakkoon ilmoittautumisten yhteydessä. Iltapalapaketti on myynnissä vain kaikki kolme iltapalaa sisältävänä kokonaisuutena.

​HOTELLIMAJOITUS

Osallistuj​ien on mahdollista varata myös hotellimajoitus Sokos Hotel Lappeesta (Brahenkatu 1, 53100 Lappeenranta). Varaus tehdään suoraan hotellista. varaukset tulee tehdä 20.5. mennessä.
Hinnat: Standard-huoneet: 98 €/ 1hh, 118 €/ 2hh (15 €/ lisävuode). Huonehinnat sisältävät runsaan aamiaisen, kuntosalin käytön sekä saunan ja uinnin allasosaston aukioloaikoina.


Ohjelmaluonnos

Tutustu alta löytyvään tapahtuman ohjelmaluonnokseen, niin saat hahmotuksen siitä, milloin tapahtumaan kannattaa saapua ja milloin mitäkin tapahtuu. Huomioi kuitenkin, että ohjelmaluonnos ei ole lopullinen ohjelmakartta tapahtumasta, vaan luonnos suunnitelmasta. Lopullinen ohjelma julkaistaan kevään kuluessa.

Kalenoiden ohjelmaluonnos (PDF)