Pääjuhla

Pääjuhla (sunnuntai, klo 14, Jäähalli), ja tanssin yhteisohjelmat ovat Kalenoiden huipentuma. Tanssit opetellaan ryhmän kanssa ja tapahtumassa tehdään viimeiset viilaukset yhteisharjoituksissa.

Yhteisohjelmien koreografiat ovat Paula Ketun ja Jutta Wrangénin tekemät. Musiikin on sovittanut - ja musiikin koko tuottamisprosessista vastannut - J-P Piirainen. Kalenabändi vuonna 2019 on Itä-Länsi -express. Bändissä soittaa J-P:n lisäksi Maija Pokela ja Miia Palomäki.

Nuotit, musiikit, videot ja ohjeet löydät Nuorisoseurojen www.tanssinriemu.fi -sivustolta. 

Yhteisohjelmat on jaoteltu taitotasoihin A-D. Taitotaso A on lasten leikkiohjelma ja taitotaso D pidempään tanssineita varten. Ryhmä on valinnut taitotasonsa ennen ilmoittautumista. Kenttäkartat löytyvät täältä: taitotaso A, taitotaso B, taitotaso C, taitotaso D. Muutokset vielä mahdollisia! Huom. Jos ryhmästäsi on kiinnostuneita osallistumaan vielä myös C-tason ohjelmaan, ota yhteyttä pikimmiten koreografiin: jutta.wrangen@nuorisoseurat.fi. Kiitos! 

Pääjuhla huipentuu finaaliin, jossa nähdään samanaikaisesti jäähallin lavalla yli 500 tanssijaa. Finaalitanssin ohjeet julkaistaan tanssinriemu-sivustolla ja siitä tiedotetaan erikseen.

Kotiväen voi kutsua katsomaan pääjuhlaa. Lipunmyynti alkaa toukokuussa Nuorisoseurojen Puodissa.