Ohjelma

Kalenoiden ohjelma tarkentuu, mitä lähemmäksi tapahtuma tulee. Ohjelma pitää sisällään muun muassa: avajaiset, Tanssiralli-konsertit, yhteisohjelma-harjoitukset, työpajoja (myös non-stoppina), yhteiset illanvietot, Karjalaisen kammarin, Ohjaajien olohuoneen, diskon sekä tietenkin pääjuhlan ”Minusta tuntuu kanssa” Urheilutalon Palloiluhallissa. Lisäksi pääsemme Kalenakattien Rillan ja Repen kanssa tutustumaan Kalenakoira Roimuun.

Tanssin yhteisohjelmat

Minusta tuntuu kanssa

Tanssin yhteisohjelmat on suunniteltu taitotasoille A, B, C ja D. Tanssien koreografeina toimivat Béla Gazdag ja Siiri Suoniemi. Musiikista vastaa Maiju Laurila ja käsikirjoituksesta Minna Pasi. Tanssien ohjaamista varten Maiju Laurila on koonnut erillisen tunnekasvatusmateriaalin ohjaajille.

Aiemmista Kalenoista tutut Repe ja Rilla saavat uuden ystävän nimeltään Roimu, joka paljastuu tarinan edetessä kalenakoiraksi. Tällä kertaa tanssin yhteisohjelmien juonta ei kuljeta erillinen teatterilaisten porukka, vaan jokainen tanssija vie tarinaa eteenpäin omalla ilmaisullaan. Mukana on myös Repe, Rilla ja Roimu rooleissaan. Käsikirjoituksesta voi lukea juonen kulun, minkälaisia tunteita tarinassa vastaan tulee.

  • Tanssien ohjevideot
  • Kirjalliset ohjeet tansseihin
  • Musiikit
  • Tunnekasvatusmateriaali ohjaajille
  • Esityksen käsikirjoitus
    ...ovat ladattavissa to 15.9. alkaen osoitteessa tanssinriemu.fi.
Lapset istuvat lattialla ja ihmettelevät.

Tanssiralli

Lasten ja nuorten kansantanssikatselmus

Kalenoiden yhteydessä järjesteään Tanssiralli - lasten ja nuorten kansantanssikatselmus. Tanssirallikonsertit pidetään torstaista lauantaihin Lappeenrannan kaupungintalon Lappeenranta-salissa (Villimiehenkatu 1). 
Tutustustu Tanssiralliin tarkemmin täällä: Tanssirallin kotisivut

Ilmoittautuminen Tanssiralliin tapahtuu alkuvuodesta 2023.

Työpajat

Kalenoiden ohjelmassa tärkeänä osana tulee olemaan työpajat osallistujille. Osallistujat voivat valita useiden työpajojen joukosta mieleisensä. Työpajapaletti julkaistaan alku vuodesta 2023.

Muu oheisohjelma

Kalenat tarjoaa osallistujilleen myös muuta ohjelmaa kuten perinteeksi muodostuneen diskon, illanviettoja ja Karjalaisen kammarin sekä monta muuta mukavaa puuhaa. Myös ohjelma tarkentuu alku vuodesta 2023.


Tapahtumapaikat

Tapahtumakeskuksena toimii vanha tuttu Kimpisen kampus, johon kuuluu Kimpisen koulu, Kimpisen lukio ja Peltolan koulu. Kimpisen koululta (Pohjolankatu 23) löytyy tapahtuman info, siellä majoitutaan ja ruokaillaan.

Kimpisen lukiolla ja Peltolan koululla osallistutaan työpajatoimintaan ja illanviettoihin. Tanssin yhteisohjelmien esitys toteutetaan Lappeenrannan urheilutalon (Pohjolankatu 29) palloiluhallissa.

Tanssirallikonsertit tanssitaan Lappeenrannan kaupungintalon Lappeenranta-salissa (Villimiehenkatu 1).